17è Cros Escoles de Sant Joan de V. 2015.

17è cros escoles

Com cada primavera les Escoles de Sant Joan preparem un cros en el que els protagonistes són els nens i nenes del nostre municipi.

Aquest any tornem a fer-ho al pàrquing de l’Escola Joncadella i una vegada més tindrem els personatges de la FMI (Festa Major Infantil) que vindran a amenitzar la jornada esportiva.

Aquest any es farà el dissabte 21 de març i començarà a les 16:00 hores. La recollida de pitralls serà a partir de les 15:30 al circuit. Caldrà apuntar-se amb el full d’inscripció abans del divendres 13 de març.

Una novetat important per potenciar la participació dels nens és que en acabar el cros hi haurà sortejos de regals i per això caldrà haver-hi participat.

El teu Número del pitrall serà la teva butlleta. No deixis passar aquesta oportunitat!!!!

Pares, recordeu que per millorar l’ordre el dia de la cursa no es podrà aparcar en els voltants del pàrquing. També, hi haurà una zona per deixar els nens que han de córrer i una per recollir-los després de cada cursa.

A més, si teniu ganes de participar com els vostres fills i filles, hi haurà la possibilitat de fer-ho en una cursa de pares i mares. No serà important guanyar, només optaran als premis de la cursa “No sempre els primers guanyen…” aquells/es que vinguin disfressats/des.

Per a tots els nens i nenes participants hi haurà una medalla i un excepcional Buff!!! I, com sempre, els cursos de més participació, pilotes per l’escola!!!

Ànims i animeu als vostres fills i filles a formar part d’aquest dia de l’esport que és de tots els nens i nenes Sant Joanencs.

full d’inscripció:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s