Escacs

Tots sabem que és imprescindible pel futur dels nostres fills que ells tinguin una bona formació en tots els àmbits de la vida. És molt important que realitzin activitats culturals, activitats esportives físiques i activitats esportives de caràcter intel·lectual, entre d’altres.

La Unió Europea aconsella la introducció del programa d’escacs en els sistemes educatius. La declaració 50/2011 considera els escacs un joc accessible pels nens de qualsevol grup social i contribueix a la integració, a la lluita contra la discriminació, a la reducció de les taxes de delinqüència i, fins i tot, contra diferents addiccions. Així mateix, pot millorar la concentració dels qui el practiquen, la paciència, la creativitat, la intuïció, la memòria i les competències tant analítiques com les de prendre decisions, a més a més d’ensenyar valors com la determinació, la motivació i l’esportivitat.

Per tot això, des del Club d’Escacs Sant Joan volem reactivar el foment dels escacs a les escoles de Sant Joan de Vilatorrada. Proposem oferir l’activitat extraescolar, igual que fins ara, als nens del poble al local social del Club, al carrer Alzines, número 20, primer pis, lloc molt proper tant per l’escola Ametllers, el Joncadella i el Collbaix.

Les classes es faran en finalitzar l’horari lectiu de l’escola els divendres, a la tarda, de 4:45 a 5:45. De la mateixa manera que a les altres extraescolars, es realitzarà durant el curs, d’octubre a maig. Segons el nombre d’inscripcions, es podrien fer diferents grups segons l’edat, el nivell… Fins i tot podríem ampliar l’oferta a més dies.

Si voleu demanar més informació o fer les inscripcions podeu trucar al telèfon 662366531 (Ferran), enviar un correu electrònic a escacs.sant.joan@gmail.com o contactar amb l’AMPA de l’escola. Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s