Socialització i reutilització

Què és la socialització ?

Els llibres socialitzats són els que només es fan servir a l’escola, i per tant, no s’utilitzen per treballar a casa. Els pares no els han de comprar perquè l’escola és qui deixa els llibres als nostres fills, durant les hores de classe. Tot i que els mestres vetllen pel bon ús d’aquests llibres, és molt important conscienciar els nostres fills, que tinguin cura de no malmetre aquests llibres. PENSEU QUE HAN DE DURAR QUATRE ANYS !!!

Què és la reutilització ?

Els llibres reutilitzats són els que l’escola deixa als alumnes en règim de préstec, durant un curs, per a la seva utilització, tant a l’escola com a casa per fer els deures. Tant els pares, com els fills, som els responsables de tenir cura d’aquests llibres i conservar-los tal i com ens agradaria trobar-los.       PENSEU QUE HAN DE DURAR QUATRE ANYS !!!

La socialització i reutilització de llibres de text és un projecte que es duu a terme a la nostra escola i moltes altres perquè ?

  1. Estalviar diners a les famílies, alhora de comprar llibres -> estalvi econòmic.
  2. Ensenyar als nostres fills que és important tenir cura dels llibres perquè altres alumnes se’n puguin beneficiar el curs següent -> solidaritat i responsabilitat.
  3. D’aquesta manera contribuïm amb el medi ambient disminuint el consum de paper -> col·laborar amb les polítiques mediambientals.

Tots aquests llibres cal renovar-los cada quatre anys, perquè ?

  1. Cal adequar els llibres als canvis en el pla d’estudis.
  2. Està calculat perquè amb les quotes anuals que paguen els pares (quota més cara si la família no és socia de l’AMPA), es pugui estalviar el suficient, per poder comprar els nous llibres.
  3. Perquè cada quatre anys es puguin renovar els llibres (i NO abans !!!) fem que cada juny, tothom retorni els llibres de la reutilització a l’escola per tal que es puguin revisar i arreglar els possibles desperfectes. Si el llibre es perd o es fa malbé fins el punt que no es pugui aprofitar n’haureu d’assumir el cost de restituir-lo. L’AMPA agrairà molt als pares que hagin repassat prèviament els llibres.
  4. Els llibres de la socialització els van repassant els mestres al llarg del curs i al juny és l’AMPA qui els revisa.

PODEU VEURE LA RELACIÓ DE LLIBRES PER CURSOS AL WEB DE L’ESCOLA -> (CLICA AQUÍ)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s